Ny lasermärkningsmaskin – LASER F.I.T. 

Ny lasermärkningsmaskin – LASER F.I.T. 

LASER F.I.T. som erbjuder praktisk lösning för effektiv lasermärkning 

Dankab.se introducerar LASER F.I.T. en lasermärkningsmaskin utformad för att integreras smidigt i produktionslinjer. Denna lösning erbjuder säkerhet och skydd för att möjliggöra effektiv märkning av komponenter. Med en kompakt och lätt design, vägande endast 13 kg, är LASER F.I.T. enkel att integrera i olika produktionsmiljöer. 

LASER F.I.T. är klassificerad som integreringsklar i Klass 1, vilket säkerställer säkerheten för dem i närheten. För att skydda personer i närheten är strålen innesluten i ett hölje som omsluter laserstrålen och skyddar omgivningen. Detta hölje kommer i olika storlekar 34 mm x 32 mm, 100 mm x 32 mm, 100 mm x 100 mm. Anslutningen till din PLC är okomplicerad, med stöd för Profinet, Profibus eller Ethernet IP. 

En inbyggd kompensator i LASER F.I.T. eliminerar behovet av dyra elektroniska autofokussystem. Den mekaniska autofokuseringen kompenserar för förändringar i inställningar, delar, toleranser eller precision hos robotarmen, vilket resulterar i en optimal brännvidd för märkning. 

För att säkerställa långvarig prestanda kommer LASER F.I.T. komplett med specifikationer och tillbehör utformade för att skydda enheten i krävande produktionsmiljöer. Dessa inkluderar möjligheter som en åtkomstlucka för skyddsglas till linsen och ett ventilationssystem för effektiv rök- och partikelextraktion genom användning av luftrenare. 

LASER F.I.T. erbjuder en praktisk och pålitlig lösning för företag som söker effektiv lasermärkning utan överdrifter. Med dess enkla integrering, säkerhetsfunktioner och mekaniska kompensator blir LASER F.I.T. ett kostnadseffektivt val för industriella tillämpningar. 

För att få mer information om LASER F.I.T. eller begära en anpassad offert, klicka här. Vi ser fram emot att höra från dig och hur vi kan möta dina specifika behov för lasermärkning i produktionslinjen.

För att få mer information om LASER F.I.T. eller begära en anpassad offert, klicka här.

Vi ser fram emot att höra från dig och hur vi kan möta dina specifika behov för lasermärkning i produktionslinjen. 

Se vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg