WEILER | precissionssvarvar

Högkvalitativa svarvar från WEILER

 Weiler är känt för att tillverka högkvalitativa precissionssvarvar som används inom olika industriella tillämpningar.

Weiler-svarvar är välkända för sin höga kvalitet och precision. De tillverkas med fokus på noggrannhet och hållbarhet för att möta kraven från professionella användare och industriella miljöer. De använder avancerad teknik och noggranna tillverkningsprocesser för att säkerställa att deras svarvar är robusta och levererar pålitliga prestanda.

Anpassade svarvar

Den tyska maskintillverkaren erbjuder olika modeller och storlekar av svarvar för att möta olika behov och applikationer. Deras sortiment inkluderar bland annat konventionella svarvar, CNC-styrda svarvar och flerspindelsvarvar. Det finns också specialiserade modeller för specifika ändamål, såsom svarvar för precisionsbearbetning eller för tung industriell användning.

Funktioner och egenskaper

Weiler-svarvar är utrustade med olika funktioner och egenskaper för att underlätta bearbetningsprocessen och maximera produktiviteten. Det kan inkludera digitala eller CNC-styrda styrsystem för exakt styrning av skärverktyg för att hantera olika arbetsstycken och material.

Tillämpningar av deras svarvar

De kan användas för att bearbeta olika material som metall och plast. Svarvarna är lämpliga för allt från enklare bearbetningsuppgifter till avancerade applikationer som kräver hög precision och komplexa operationer. Det är viktigt att notera att Weiler har en bred produktportfölj och kontinuerligt utvecklar och förbättrar sina svarvar baserat på marknadens behov och tekniska framsteg.

KUNZMANN och WEILER

Kunzmann fräsmaskiner och Weiler  är båda tyska företag som är specialiserade på tillverkning av verktygsmaskiner, men de har olika fokusområden inom maskinverktygssektorn. Företagens maskiner kompletterar varandara i en mekanisk verkstad!

Genom att använda både Kunzmanns fräsmaskiner och Weilers svarvar kan företag dra nytta av en omfattande maskinpark som kan hantera en bredare variation av bearbetningsbehov. Detta kan inkludera att bearbeta komplexa delar med både frästa och svarvade detaljer, utföra fleroperationsbearbetning där arbetsstycket bearbetas på både fräs- och svarvmaskiner för att uppnå önskade slutresultat, samt möjliggöra effektiv och mångsidig bearbetning för olika applikationer och material.

Genom att samarbeta eller samexistera inom en maskinpark kan Kunzmanns fräsmaskiner och Weilers svarvar erbjuda kompletterande lösningar för företag som behöver en mångsidig verktygsmaskinskapacitet för att möta sina specifika bearbetningsbehov.

Mer om vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg