Verktygs­maskiner

Produktkategorier

Läs mer om Verktygs­maskiner här

På Dankab är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av verktygsmaskiner från ledande tillverkare. Vårt sortiment omfattar bland annat fräsmaskiner, fleroperationsmaskiner, slipmaskiner, svarvar och brotschar. Våra maskiner kommer från märken som Fehlmann, Frömag, Kunzmann, Benzinger och Weiler och är av högsta kvalitet. Nedan ser ni vårt utbud av maskiner:

Verktygs­maskiner, vårt utbud

Verktygsmaskiner för alla material

Vi har maskiner som är kapabla att bearbeta en mängd olika material som rostfritt stål, aluminium och magnesium. Oavsett dina behov när det gäller materialbearbetning kan du lita på att vi har rätt maskin för dig

Våra maskiner används även för bearbetning av olika industrier. Det kan vara allt från att forma metallkomponenter för fordonsindustrin till att tillverka exakta plastdetaljer för medicinsk utrustning. För att möta en mängd olika behov inom olika branscher har vi ett utbud av de bästa maskinerna inom varje område.

 

Metoder

Våra verktygsmaskiner använder sig av olika bearbetningsmetoder, inklusive svarvning, fräsning, slipning och brotschning. Maskinerna är utformade för att leverera högsta kvalitet och precision inom varje bearbetningsmetod. 

Vi samarbetar med några av de mest pålitliga leverantörerna i branschen för att säkerställa högsta kvalitet och tillgänglighet på våra maskiner. Några av våra leverantörer inkluderar Fehlmann, Frömag, Kunzmann, Benzinger och Weiler . Vi strävar alltid efter att hålla oss i framkant när det gäller teknik och innovation.

Har du några frågor kring våra produkter eller kanske vill ha en offert?

Ja, då kan ni alltid kontakta oss; vi finns här för att hjälpa er att lyckas.

Mer om vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg