HWR Spanntechnik | Spännelement

Se våra spännelement från HWR

HWR Spanntechnik är ett varumärke som är specialiserat på uppspänning för verktygsmaskiner. De tillverkar och levererar olika typer av gripdon och spännutrustning för att säkra arbetsstycket under bearbetning.

Deras spännlösningar kan användas inom olika branscher och tillämpningar som metallbearbetning, maskinbearbetning och automation. HWR Spanntechnik fokuserar på att erbjuda innovativa och högkvalitativa spännelement som ökar produktiviteten och precisionen i bearbetningsprocesserna.

Användingsområden för spännteknik

HWR Spanntechnik’s utrustning används i olika scenarier där det är viktigt att säkra arbetsstycket på ett pålitligt sätt under bearbetning. Här är några situationer där deras spännlösningar kan vara till nytta:

1. Metallbearbetning: Inom metallbearbetningsindustrin används HWR’s spännlösningar för att säkra arbetsstycken, som till exempel plåtar, rör, profiler eller gjutna komponenter, under olika bearbetningsprocesser såsom svarvning, fräsning, borrning eller slipning. Genom att tillhandahålla stabilitet och precision vid uppspänning av arbetsstycken underlättar HWR’s spännelement bearbetningen och bidrar till att uppnå noggrannhet i slutresultatet.

2. Maskinbearbetning: Inom allmän maskinbearbetning, där olika typer av material som plast och trä, bearbetas för att skapa komponenter eller produkter. HWR’s verktyg användas för att fixera arbetsstycken på maskinbordet eller arbetsstationen. Detta ger säkerhet och stabilitet under bearbetningsprocessen och hjälper till att undvika felaktig placering eller rörelse av arbetsstycket.

Det är viktigt att notera att HWR Spanntechnik erbjuder olika typer av spännlösningar som kan anpassas efter specifika behov och krav inom olika industrier och tillämpningar. Deras sortiment kan inkludera olika typer av spännutrustning, nollpunktsystem och chucksystem. Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt!

Vårt utbud av spännelement

Mer om vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg