Nyhet: L-MOOV – Mångsidig, Säker, och Intuitiv! Lasermärkning

Nyhet: L-MOOV – Mångsidig, Säker, och Intuitiv! Lasermärkning

Nyhet: L-MOOV av SIC Marking - En säkerhetscertifierad klass 1 handhållen lasermärkningsmaskin, kräver inga skyddsglasögon, säker för användare och omgivning, först i sitt slag.


Dankab Verktygsmaskiner presenterar en innovativ lösning med L-MOOV, en produkt från SIC Marking. Denna nyhet inom märkningsteknologi kännetecknas av sin användarsäkerhet, bekräftad av en säkerhetscertifiering av Klass 1, vilket innebär att användning av skyddsglasögon inte krävs. L-MOOV är utformad för att enkelt märka tunga och otympliga delar, vilket eliminerar behovet av klumpiga och platskrävande säkerhetsstationer.

Produkten är både robust och lätt, vilket bidrar till enkel och tydlig märkning. Den är tillverkad i Europa och levereras med en tvåårig garanti, vilket understryker dess tillförlitlighet och kvalitet. L-MOOV inkluderar användarvänlig mjukvara och möjligheten att enkelt integreras i befintliga produktionssystem, vilket gör den till en attraktiv lösning för olika industriella tillämpningar.

Dankab Verktygsmaskiner betonar sin ambition att erbjuda högkvalitativa verktygsmaskiner och märkningssystem som uppfyller unika kundbehov. L-MOOV framställs som en revolutionerande produkt inom märkningsteknik, med förmågan att ta märkningsprocessen till nästa nivå.

Se vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg