Optimal uppspänning av spännelement

Optimal uppspänning av spännelement

Vi på Dankab Verktygsmaskiner AB fokuserar på era uppspänningsproblem och kan med 30 års erfarenhet tillgodose era krav på uppspänning av spännelement. HWR´s Innovativa styrka uppfyller absolut precision.

I produktionen är det viktigt att uppspänningen av detaljen är rätt uppsatt då små marginaler kan bli väldigt dyra i längden. Första steget för korrekta inställningar är att välja rätt spännelement. Här kommer dankab in i bilden.

Spännelement från HWR SOLIDLine

Utbudet av spännelementen som dankab erbjuder är från det väletablerade varumärket HWR och deras produktlinje SOLIDLine. HWR Spanntechnik GmbH är specialister inom fastspänning av deformationskänsliga arbetsstycken och balansering, koncentrisk fastspänning av komponenter i alla former.

HWR har sedan 1989 utvecklats från ett designkontor till en innovativ tillverkare av spännutrustning. Genom HWR SOLIDLine ger dankab kunderna den kvalitet och service som de har förväntat sig av HWR i 16 år. En av dessa produkter är SOLIDGrip.

SOLIDGrip

SOLIDGrip är en enkel teknik med mångsidig användning. Oavsett om det är fastspänning med präglingsteknik, fastspänning i mjuka backar eller fastspänning av konturdelar är SOLIDGrip den rätta lösningen.

Sammanfattningsvis är det alltid en process i att både välja rätt verktyg men också sen ställa in det. För att minimera felmarginaler är det bra att ta rådgivning från leverantörerna av spännelementet. dankab finns nära till hands för att kunna hjälpa er.

Kontakta oss!

Se vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg