CNC fräsar

Produktkategorier

Vi har CNC fräsar för alla era behov

Dankab är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av CNC fräsar från ledande tillverkare Kunzmann. Företaget sätter stor vikt vid att använda högkvalitativa material och avancerad teknik i tillverkningsprocessen för att säkerställa hållbarhet och effektivitet. 

Dessa fräsar är designade med hänsyn till industriella krav och kan anpassas för att möta specifika behov hos olika företag. Dankabs Kunzmann-fräsar är utrustade med innovativa funktioner för att optimera bearbetningsprocesser och möjliggöra hög precision vid olika arbetsuppgifter. Läs mer här!

CNC fräsar, vårt utbud

CNC fräsar för industriellt bruk 

Industriella CNC fräsar är kraftfulla och högprecisa verktyg för bearbetning av material i alla former. Deras styrka ligger i förmågan att forma och skära genom ett brett spektrum av material, från mjuka plaster till extremt hårda legeringar som titan. Maskinernas skärande process tillåter framställning av komplexa geometrier och detaljer med extrem precision, vilket är oumbärligt för tillverkning av kritiska komponenter där exakthet är avgörande för produktens prestanda och funktion. 

En CNC fräs möjliggör skapandet av invecklade former som vore omöjliga att åstadkomma med traditionella formningsmetoder. De kan exakt fräsa fram intrikata håligheter, räfflor, spår och undersnitt samt utföra skärande gravyrer, texturering och mönstrande av ytor. 

CNC-teknik (computer numerical control)  

CNC innebär att fräsmaskinerna kan programmeras för att automatiskt utföra komplexa operationer med extrem noggrannhet, vilket är kritiskt för att möta de strikta toleranskrav som finns inom fordons-, flyg- och precisionsindustrin. Denna teknologi säkerställer hög repeterbarhet, vilket är avgörande för att uppnå den exakta finish som krävs på kritiska komponenter. CNC-styrningen möjliggör skalbar produktion, från prototyper till storskaliga serier, utan att kompromissa med kvaliteten.  

Användningsområden för våra CNC fräsar 

Våra fräsmaskiner är mångsidiga och används av kunder inom en mängd olika industrisegment. Här är några exempel på hur de kan nyttjas: 

CNC fräsar från

Kunzmann är en erkänd tillverkare av högkvalitativa fräsmaskiner anpassade för industriellt bruk. Deras innovativa design och avancerade teknik säkerställer optimal precision och repeterbarhet. De använder högkvalitativa material och tåliga konstruktioner för lång driftstid. En viktig fördel är möjligheten att anpassa inställningarna efter olika materials och applikationers specifika behov.  

Kunzmann BA1100 L/H och BA1500

Dessa robusta och mångsidiga modeller är idealiska för exakt bearbetning av stora och tunga arbetsstycken. Avancerad teknologi och högkvalitativa material säkerställer långvarig prestanda och tillförlitlighet. BA1100 L/H och BA1500 är perfekta för fordonsindustrin där precision och hållbarhet är kritiskt. 

Till BA1100 | Till BA1500

Kunzmann WF650 och WF650 5AX

Utformade för hög precision och effektivitet, vilket gör dem lämpliga för tillverkning av komplexa komponenter inom flyg- och rymdindustrin. Den femaxliga bearbetningsförmågan möjliggör komplext arbete på svåråtkomliga områden och ökar designmöjligheterna. 

Till WF650 | Till WF650 5AX 

FEHLMANN och CLOCK EVO 800, 1000 och 1200

Extremt mångsidiga maskiner som hanterar flera bearbetningsprocesser samtidigt. Användbara inom tillverkning som kräver snabb produktomställning och hög bearbetningshastighet, som medicinteknik och elektronikindustrin

Till CLOCK 800, 1000 & 1200

Tack vare maskinernas höga räckvidd är de också användbara för tillverkning av gjutformar och formverktyg, vilket är grundläggande för massproduktion. Investeringen i en industriell CNC fräsar möjliggör avancerad produktframtagning av högsta kvalitet.

Så är ni i behov av marknaden bästa CNC fräsar kontakta då oss

Mer om vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg