CNC svarvar

Produktkategorier

Våra CNC svarvar

På Dankab är vi stolta över att erbjuda ett sortiment av CNC svarvar från den framstående tillverkaren Weiler. Företaget Weiler är känt för att leverera svarvar av hög kvalitet, och deras engagemang för användning av högkvalitativa material och avancerad teknik i tillverkningsprocessen är tydligt. 

Dessa CNC svarvar är noggrant utformade för att uppfylla de stränga kraven inom industriell bearbetning. Varje svarv är skräddarsydd för att anpassa sig till olika industriella behov och kan konfigureras för att möta specifika krav hos olika företag. Dankabs Weiler-svarvar är utrustade med innovativa funktioner som är utformade för att optimera bearbetningsprocesser och säkerställa hög precision vid olika arbetsuppgifter.

CNC svarvar, vårt utbud

CNC svarvar för mångsidig materialbearbetning

Våra CNC svarvar från Weiler är skapade för att möta de högsta kraven inom materialbearbetning. Oavsett om det gäller rostfritt stål, aluminium eller magnesium, så är våra maskiner utformade för att leverera optimal precision och prestanda. Du kan lita på att vi har den rätta svarven för att uppfylla dina specifika behov när det kommer till bearbetning av olika material.

Dessa CNC svarvar används mångsidigt inom olika industrier. Det sträcker sig från formning av metallkomponenter för fordonsindustrin till tillverkning av exakta plastdetaljer för medicinsk utrustning. Vi har skapat ett omfattande utbud av de bästa svarvarna inom varje specifikt område för att säkerställa att vi kan möta en mångfald av behov inom olika branscher.

Oavsett om du behöver exakt bearbetning av metaller eller precision vid tillverkning av plastdetaljer, kan du förlita dig på våra Weiler-svarvar för att leverera kvalitet och effektivitet vid varje arbetsmoment. Vi strävar efter att erbjuda verktygsmaskiner som överträffar förväntningarna och möjliggör en smidig och pålitlig materialbearbetning.

Weiler är ett framstående företag inom tillverkning av verktygsmaskiner och har etablerat sig som en ledande aktör, särskilt inom området för svarvteknologi. Med en imponerande historia av teknologisk innovation och fokus på högkvalitativa lösningar har Weiler blivit en pålitlig partner för företag som strävar efter effektiv och precisionsoptimerad materialbearbetning.

Företagets svarvar är kända för sin överlägsna konstruktion och avancerade teknik. Weiler sätter en hög standard för kvalitet och användbarhet inom svarvteknologi, vilket gör deras maskiner till ett eftertraktat val inom olika branscher.

Weilers CNC svarvar är skräddarsydda för att möta de mest krävande industriella behoven. Oavsett om det handlar om precisionsbearbetning av metaller som rostfritt stål och aluminium eller andra material, erbjuder Weiler-svarvar pålitliga och effektiva lösningar. Företag inom fordonsindustrin, medicinsk utrustning och andra sektorer har nytta av den mångsidighet och precision som CNC svarvar erbjuder.

CNC svarvar från

Weiler tillverkar CNC svarvar som kännetecknas av hög kvalitet och är anpassade för användning inom industrin. Deras maskiner utmärker sig genom en innovativ design och avancerad teknik som säkerställer hög precision och repeterbarhet i bearbetningen. Weiler använder sig av förstklassiga material och robusta konstruktioner, vilket bidrar till en lång livslängd och pålitlig drift. En betydande fördel med Weilers CNC svarvar är den flexibla anpassningsmöjligheten, vilket gör det möjligt att justera inställningarna för att möta specifika krav beroende på olika material och applikationer.

Weiler C35HD & C50HD 

Weiler C35HD, en toppmodern svarv som kombinerar tysk ingenjörskonst med robust prestanda. Perfekt för verkstäder som kräver precision och effektivitet. C50HD är en avancerade CNC-svarv designad för att hantera både storskaliga och finjusterade projekt.

Till C35HD | Till C50HD

Weiler V110 & Praktikant VCPlus

CNC Svarven V110 tillåter en enkel och precis övergång mellan olika verktygssystem. Detta inkluderar allt från verktygstorn och borrblock till frästillbehör och slipenheter. Praktikant VCPlus är en framstående CNC svarv som erbjuder en kombination av avancerad teknik, extrem precision och hållbarhet, vilket gör den idealisk för både industriell produktion och utbildningssyften

Till V110 | Till praktikant VCPlus

Har du några frågor kring våra produkter eller kanske vill ha en offert?

Ja, då kan ni alltid kontakta oss, vi finns här för att hjälpa er att lyckas.

Mer om vårat utbud

Vi har bara produkter av högsta kvalitet.

Varukorg